Portalul nostru de promovare firme

In 2010 am lansat acest site, ca si un proiect de promovare a site-urilor care am realizat. Am ajuns sa avem un succes putin mai mare cu el si produsele si serviciile publicate sunt bine indexate.

La prima vedere cand intri pe site poate nu stii exact ce este si aici ai dreptate fiindca nu e un portal obisnuit care sa se poata clasifica printre directoare de firme sau catalog web.

Noi il clasificam ca si un portal de promovare firme, care nu promoveaza in mod direct numele firmei si nici pagina ta de web.

Construind pagina, am pus efort mai mare la optimizarea continutului publicat. Daca te inscrii nu o sa ai neaparat o pozitionare mai buna cu pagina ta proprie, nu o sa ai neaparat un numar mai mare de vizitatori pe site-ul tau. O sa ai o mini pagina in cadrul portalului prin care te conectezi la un alt segment de clienti. Pur si simplu publici si aici produsel serviciile si informatiile tale, stiri cu produse noi, comunicater de presa despre evenimente si  publici informatii importante si utile pentru clienti. Portalul este optimizat pentru a fi gasit pentru aceste produse si servicii publicate. Da o parte o sa mearga pe pagina ta prin link-urile catre produsele tale (disponibil contutilor PRO) dar scopul nostru este sa iti oferim un forum unde daca esti prezent, pe langa site-ul tau de web, poti fi gasit si poti fi contactat. Ca si cum ai deschide un stand intr-un Mall, un cont pe real-web.ro iti ofera o prezenta mai buna pe internet.

Asta face.

Poti inscrie firma sau compania gratuit sau poti opta pentru un cont de promovare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu