Cine este si ce face Real Life?

Cu ce se ocupa Real Life SRL?

Am inceput ca si o firma de webdesign, acum 6 ani. Am ajuns sa avem sute de clienti in portofolio si in continuare realizam site-uri web. Oferta noastra este pe www.siteuriweb.eu

Pe parcursul anilor s-a facut clar ca nu se poate trai doar din webdesign. Clientii pe care am luat in vizor pentru a le oferi produsele noastre s-au confruntat cu dificultati financiare si cu toate ca multi s-au orientat spre un website, pur si simplu nu aveau fondurile necesare sau nu au alocat importanta suficienta site-ului ca sa investeasca in el suma necesara pentru a se lansa pe net. Da, orice site te ajuta in principiu, dar doar faptul ca ai un website nu te prea ajuta mult, citeste parerea noastra despre optimizare site

In 2010 am lansat un portal de promovare firme, numit www.real-web.ro, Acest site este putin diferit de catalogul de firme obisnuit. Am pus accentul pe client, pe produsele lui si pe serviciile promovate. Ne-am dat seama ca are nevoie de continut ca sa fie gasit. Asa am adaugat optiuni pentru a publica stiri, comunicate de presa, pentru a adauga toate site-urile lui, cuvinte cheie, slogan, pseudonim, import automat de produse din catalog. Am ajuns sa fim bine indexati si prezent pe primele pagini ale rezultatelor pentru majoritatea firmelor promovate. In 2012 s-a dublat numarul vizitatorilor unice pe site. Lucram in continuare sa-l imbunatatim. Trebuie doar sa te inscrii si sa publici cat mai mult.

In 2011 s-a clarificat si mai mult ca nu ajunge sa facem doar site-uri. Avend o echipa buna de programatori ne-am orientat eforturile sa dezvoltam o aplicatie online, numit BOCP (www.bocp.eu), adica Business Online Control Panel. Acesta defapt este un produs dezvoltat inca din 2007, cand am inceput sa facem un facturier online din simplul motiv ca ne-am saturat sa redactam facturi fiscale in excel. De atunci am aduagat peste 30 de module diferite pentru gestionarea stocurilor, vanzarilor, urmarirea comenzilor, transferul produselor intre puncte de lucru, conversia produselor, clientii cerand sa fie lefat la casa de marcat am implementat o interfata pentru a imprima bonuri fiscale pe imprimante fiscale si case de marcat Datecs si Activa Royal (vor fi si altele). Lucram in continuare la soft, realizam tutoriale video pentru toate modulele existente (vezi aici cateva despre cum se emite o factura fiscala online) si stabilim o retea de distribuitori prin care sa-l oferim la cei care au nevoie de un ERP simplu si adaptat la nevoile lor. Oferim si un cont demo daca esti interesat.

Modulul facturier fiscal online oferim si separat, nu trebuie neaparat si fie conectat la gestiune. Oferim mai multe detalii pe pagina www.facturionline.eu. Era inevitabil sa nu conectam softul de gestiune si la un magazin virtual si acesta a devenit un produs cautat si popular, care permite sa conectezi vanzarile tale offline, din magazine, cu vanzarile online din magazine virtuale. Astfel dintr-un singur soft online vezi oricand, in timp real, toate vanzarile tale din toate punctele de lucru si in acelasi timp poti vinde si prin internet.

Daca iti place ce facem, da un Like!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu